Gratis verzending vanaf €50 binnen België
Katten in jouw zak 0

Algemene voorwaarden

Cat in a Bag is gevestigd te Lubbeek (België) en maakt deel uit van Ellebee CommV ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0738.479.014. Wanneer je een bestelling plaatst bij Cat in a Bag ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Prijzen
De getoonde consumentenprijzen zijn in euro en inclusief BTW.

Privacy
Bij Cat in a Bag staat privacy hoog in het vaandel. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, kan je ons altijd vragen om je gegevens te verwijderen. Dit verzoek zullen wij altijd respecteren. Meer info in onze Privacy Policy.

Aansprakelijkheid
Cat in a Bag is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke schade als gevolg van het (verkeerd) gebruik van onze producten.
Verzending
De pakjes worden verzonden met bpost. De standaard verzendkosten voor België zijn €4,95. Bestellingen van meer dan €50 worden gratis verzonden binnen België. De verzendkosten voor Nederland bedragen €7,95. Je krijgt van ons een mailtje als jouw pakje verzonden werd en een tracking code van bpost. Zo kan je op elk moment de status van je bestelling opvolgen. Wij streven ernaar te leveren binnen de 5 werkdagen.

Retourzending
Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Stuur dan een mail naar info@catinabag.be dat je je bestelling wilt retourneren. Je kunt binnen 14 dagen de bestelling aan ons retour zenden. De kosten hiervan komen voor jouw rekening. Je bestelling kan je alleen retourneren wanneer de producten onbeschadigd zijn (zich dus in originele staat bevinden) én in de originele verpakking. Wanneer wij de producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugstorten op je rekening. Indien de artikelen toch beschadigd blijken te zijn, kunnen we jouw geld helaas niet terugstorten.
Retours kunnen gestuurd worden naar:
    Cat in a Bag
    Bollenberg 51
    3210 Lubbeek
    België

Klachten
Bij een klacht dien je het originele product te bewaren zodat we dat kunnen bekijken indien nodig. We kunnen je ook vragen om foto’s te maken zodat we de klacht beter kunnen beoordelen. Afhankelijk van de klacht zullen we naar een passende oplossing zoeken. Indien je niet tevreden bent over de geboden oplossing kan je altijd terecht bij de Europese Geschillencommissie (Online Dispute Resolution).

Wetgeving
Op alle zaken van Cat in a Bag is het Belgisch recht van toepassing.