Gratis verzending vanaf €50 binnen België
Katten in jouw zak 0

Op vakantie? Deze kattenliefhebbers zorgen graag voor jouw kat!

vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Dan wil je natuurlijk dat er goed voor je viervoeter(s) wordt gezorgd tijdens jouw afwezigheid. Heb je leuke buren of wonen er vrienden of familieleden in de buurt die je kat van eten, water en knuffels komen voorzien? Dan heb je geluk! Als dit echter niet mogelijk is, zijn er gelukkig een paar goeie alternatieven! We sommen ze even voor jou op.

Kattenpension: de kat op vakantie! 

Misschien schrikt een kattenpension jou af omdat je kat nood heeft aan personal space? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. De meeste kattenpensions bieden individuele ruimten aan zodat jouw lieveling niet hoeft samen te leven met andere katten. Bij Cats at Home bijvoorbeeld, krijgt elke kat z'n eigen houten chalet mét gezellig terrasje. Geen griezelige gevangenis dus, maar een echte "vakantiewoning" waar jouw kat ook kan genieten van een rustig verblijf. Voor €11 per dag stuur je jouw kat op zomerkamp! In deze prijs zitten eten, drinken én gratis knuffels inbegrepen. Er zijn vast ook andere leuke pensions bij jou in de buurt!

Catsitters: professionele service!

Is jouw kat eerder een huismusje en laat je haar liever in haar vertrouwde omgeving achter? Dan kan je ook een professionele catsitter inhuren. Zij komen elke dag bij je langs om de kat te vertroetelen, de kattenbak schoon te maken en je kat op z'n wenken te bedienen. Extra bonus: ze maken ook jouw brievenbus leeg en geven de planten water als je dat wilt! Een goed voorbeeld is Cat-Alicious. Deze organisatie heeft meer dan 60 dierenoppassers in dienst die actief zijn in heel Vlaanderen. Heb je ook een hond? Ook daar zorgen ze met plezier voor! Een huisbezoek van 30 minuten kost je €10 per dag tijdens de week en €14 tijdens het weekend. Bovendien kan je online reserveren. Lekker makkelijk!

Housesitters: een gratis oppas!

Sommige katten kunnen moeilijk alleen zijn. Dat vertaalt zich soms zelfs in gedragsproblemen zoals krabben en naast de bak plassen. Heeft jouw kat hier last van? Dan zoek je best iemand die tijdens jouw afwezigheid bij jou komt logeren. Op websites zoals Trusted Housesitters vind je dierenliefhebbers van over heel de wereld die GRATIS voor jouw huisdieren komen zorgen. Schrikt een vreemde in je huis toch wat af? Dan is het goed om te weten dat mensen die lid willen worden van deze organisatie aan een strenge screening worden onderworpen. Bovendien kan je de beoordelingen raadplegen die ze na hun verblijf op andere logeeradressen gekregen hebben. Zo ben je zeker dat je een betrouwbare oppas uitkiest! De diensten van een housesitter kosten je dus niks, maar je moet wel een maandelijkse fee van €7,42 betalen om lid te worden van de website. Het voordeel is dat je dan zélf ook op zoek kan naar gratis logeeradresjes over de hele wereld! Geef je op als housesitter en ontdek de wereld! 

Ik ga op reis en ik neem mee....

Alles geregeld voor de kat? Dan kan je jouw koffers pakken! Nog op zoek naar een leuke reistas, toiletzak, portefeuille of zakspiegeltje? Deze zijn onze favorieten! Ontdek hier nog meer leuke (reis)spulletjes!

 Oudere post Nieuwere post


Geef jouw mening

Dit bericht moet eerst door ons goedgekeurd worden